Leje af depot containere

Hos Billig-box tilbyder vi også udlejning af både isolerede og uisolerede 20″ containere, hvilket kan være en billigere løsning i mange tilfælde.

Vi tilbyder denne service i alle tre afdelinger:
Jegstrupvej 42, 8361 Hasselager
Læsøvej 3b, 8382 Hinnerup
Mindevej 7, 8464 Galten

Dette er en sikker løsning i forbindelse med boligkøb, hvor overtagelsesdagene ikke passer sammen, i forbindelse med renovering eller ombygning af din bolig. Vores depotcontainere kan også blive sat ud på din adresse, hvis forholdene tillader det.

Hvis du står i en situation, hvor du skal have opbevaret dine ejendele, der ikke kan tåle kulde og frost, så passer vores isolerede containere perfekt til dette. Vi har haft container opbevaring i mange år, og tilbyder både at opbevare dem på vores tre container pladser i Aarhus- omegn, eller at stille dem ud til jer, både private samt virsomheder. En depotcontainer, kan fungerer som ekstra lagerplads, til opbevaring af indbo i forbindelse med renovering, byggematerialer eller bare som ekstra plads. Mulighederne er mange og det er meget fleksibelt hvad man kan benytte en isoleret container til.

Vi isolerer selv vores containere, da vi vil sikre vores kunder at kvaliteten er af højeste klasse, på alle vores containere. Vi benytter os kun af de bedste materialer, da vi ALTID har kunden som førsteprioritet og vil give den bedst mulige oplevelse, samtidig med vi har sikkerheden i højsædet, hvilket gør at du kan være tryg ved at opbevare dine ting hos os.

 Vi tilbyder også container flytninger, dette er utrolig smart og en kost efficient løsning, eftersom møblerne bl.a. spares  for, en af og pålæsning da flyttegodset pakkes i containeren og først kommer ud når du ønsker det.

For mere info kontakt os på: 30 13 32 00

Container StørrelsePris pr. måned
20" container 33 m3kr. 1000 om måneden udenfor på container plads
20" container 33 m3kr. 1500 om måneden indenfor på vores lager
Isoleret 20" container 29m3kr. 1250 om måneden uanset afdeling