Leje af depot containere // Container flytninger

Hos Billig-box tilbyder vi også udlejning af både isolerede og uisolerede 20″ containere, hvilket kan være en billigere løsning i mange tilfælde.

Vi tilbyder også billige container flytninger, dette er utrolig smart og en billig løsning, eftersom møblerne bl.a. spares for en af- og pålæsning da flyttegodset pakkes i containeren og først kommer ud når du ønsker det.

Ved at benytte os til at flytte dit indbo i en container får du overstået flyttestressen hurtigt og effektivt på under en arbejdsdag. Dette er den mest optimale løsning for dig, som ikke vil bruge weekend, aftener eller andet på selv at flytte dit indbo i en container.

Vi har priser helt ned til 4000 inkl. moms for denne service. Dette kan være en billigere og mere effektiv løsning end at få leveret en container med kran, som enten står og fylder i indkørslen, eller som I selv skal fylde.

Vi anbefaler klart denne løsning til vores kunder da den er tidsbesparende og effektiv, samtidig med du får vores professionelle flyttefolk til at pakke containeren forsvarligt.

Vi tilbyder også en alt-i-en løsning, hvor vi tilbyder at pakke i flyttekasser mm., hvis man ønsker dette. Det er alt efter ønske, vi kan klare det hele.

For mere info kontakt os på: 30 13 32 00

 

Vi tilbyder denne service i alle tre afdelinger:
Jegstrupvej 42, 8361 Hasselager
Læsøvej 3b, 8382 Hinnerup
Mindevej 7, 8464 Galten

Dette er en sikker løsning i forbindelse med boligkøb, hvor overtagelsesdagene ikke passer sammen, i forbindelse med renovering eller ombygning af din bolig. Vores depotcontainere kan også blive sat ud på din adresse, hvis forholdene tillader det.

Hvis du står i en situation, hvor du skal have opbevaret dine ejendele, der ikke kan tåle kulde og frost, så passer vores isolerede containere perfekt til dette. Vi har haft container opbevaring i mange år, og tilbyder både at opbevare dem på vores tre container pladser i Aarhus- omegn, eller at stille dem ud til jer, både private samt virsomheder. En depotcontainer, kan fungerer som ekstra lagerplads, til opbevaring af indbo i forbindelse med renovering, byggematerialer eller bare som ekstra plads. Mulighederne er mange og det er meget fleksibelt hvad man kan benytte en isoleret container til.

 

Vores priser på containere er alt inklusiv, der er INGEN skjulte gebyrer hos os.

Container StørrelsePris pr. måned
20" container 33 m3kr. 1000 om måneden udenfor på container plads
Isoleret 20" container 29m3kr. 1250 om måneden uanset afdeling

Billede af en container ved depotrum