Depotrum nær Ødum

Billig-box tilbyder depotrum og lagerplads til både private og erhverv

Depotrumene findes i flere størrelser.
Vi bor på Læsøvej 3b, 8382 Hinnerup og Mindevej 7, 8464 Sjelle

Hos Billig-box.dk har vi 3200m2 lagerhaller special indrettet til opbevaring!

Vi har opmagasinering nær Ødum .

Vi har et unikt bookingsystem, hvor du helt uden kontakt til os, kan booke og underskrive lejekontrakt online og derefter tilmelde dit kort automatisk betaling. (Gælder midlertidigt kun Hinnerup afdelingen)

Derefter får du tilsendt en personlig kode til depotrumme inden for 24 timer, hvor du derefter kan komme mellem 06:00-22:00 alle dage.

Hos os kan du leje dig et billigt opbevaringsrum, hvor du trygt kan opmagasinere dine ejendele såsom møbler, kontorinventar, julepynt, haveredskaber mm. Vi har med sikkerhed et pulterrum der passer til lige netop dit ønske og behov.

Hos billig-box har vi tilbudt opbevaring i over 30 år, og har derfor et stort kendskab og ekspertise i udlejning af opbevaringsrum. Vi guider dig gerne så du kan vælge det rette depotrum som passer til netop dit behov. Billig-box er placeret lidt nord for Aarhus i Hinnerup, ( 5 min fra motorvejsafkørsel Aarhus N) og lidt vest for Aarhus (10 min. fra Bilka) Så der er ikke langt hvis du er bosat i Aarhus eller omegn.

Hos billig-box har vi altid haft sikkerhed som en stor prioritet. Hele området hvor vi tilbyder udlejning af depotrum er video-overvåget. Derudover får du personlig kode, som skal benyttes når du ønsker at få adgang til dit personlige depotrum. Du kan medbringe din egen hængelås eller købe en af os, som du bruger til at låse dit opmagasinerings rum med.

Hos Billig-box tilbyder vi også gratis flytning

Vi stiller vores store trailer på 25m3 ud på jeres adresse.
På denne måde kan du sikre dig en gratis transport af dine møbler mm. Du slipper for at skulle leje en trailer, og du er sikker på at det hele kan være
der på en gang. Når du har fyldt traileren ringer du blot til os, hvorefter vi så kommer og henter den tilbage til vores lager, hvor du putter tingene ind i dit lejede depotrum.

Så for kort at opsummere vores service:

> Dig og dine hjælpere læsser selv traileren, når det er gjort kører vi den til vores lager og i tømmer selv traileren og flytter selv ind i pulterrummet

> Denne service er gratis når du lejer et pulterrum i minimum 2 måneder + løbende måned

Hvis du vil benytte dig af denne service så ring på 30133200

Du kan booke til Hinnerup afdelingen via knappen her: BOOK NU

Billig-box din opbevaringsløsning nær Ødum